Share article

Title

Content

Back

Back

Back

Back

Back

Back

2018 Waikato/Bay of Plenty Architecture Awards Winner

Kenehi on Bryce

A generous pedestrian approach and curving timber-clad walls either side of the entranceway form an encouraging welcome to this new workspace. Inside, it becomes clear that circulation, control of light and the needs of users have been the architect’s primary considerations. The central atrium successfully links old with new, while bringing natural light right into the heart of the deep floor plate. The staffroom, democratically positioned to capture the best views through the trees of Seddon Park, is a moment of delight. The office has an internal street system with central meeting rooms and break-out spaces dividing the large office complex into zones which are generously proportioned and complemented by timber accents and a cheerful colour palette.

 
Practice
Edwards White Architects Ltd
Category
Interior Architecture
Location
Waikato/Bay of Plenty
Share.